Yoga på djupet med Marian Papp

Marian Papps nya bok Yoga på djupet, är inte en av de böcker som tar dig med bort från här och nu, in i en annan vacker verklighet, utan snarare hem till myshörnan, där faktaberättandet är viktigare än poesin och formgivningen.

Många som utövar yoga upplever alla de positiva effekter som det ger, både fysiskt och psykiskt. Den här boken avslöjar vad som egentligen händer i kroppen. Författaren som har ett starkt intresse för forskning och vetenskap tar med läsaren på en resa igenom kroppen, du får bland annat veta hur blodtrycket påverkas vid upp- och nervända övningar, hur man kan motverka stress genom att andas rätt och varför många yogaövningar syftar till att korsa kroppens mittlinje.

I boken möter vi bilder på författaren själv i olika yogapositioner, samtliga tagna utomhus, vid klippor, höga berg och djupa dalar, även om kvalitén på bilderna inte alltid känns 1000%, ger boken en känsla av att det finns en riktig person bakom, som du och jag. Vi får även komma tillbaka till naturen och tillbaka till det sanna.

Boken är full av yogaövningar, både nybörjare och mer erfarna utövare kan säkert lära sig mycket genom boken.

Previous articleYoga från insidan med Josephine Selander
Next articleYoga på böter ska ge avslappning