Home Nyheter Yoga på böter ska ge avslappning

Yoga på böter ska ge avslappning

by Leia

Business_Istock © Andrew JohnsonI Usa vill man göra parkeringsböterna lite mer positiva och få stadens invånare lite mer avslappnade, genom att designa dem med bilder på yogapositioner på ena sidan och instruktioner på andra sidan. Synpunkterna om det hela är delade.

I Cambridge, Massachusetts, har man tryckt upp 40.000 biljetter med bilder på en yoga position på framsidan av kuvert för böterna och på baksidan finns instruktioner för hur man genomför positionen.
Syftet med hela grejen är enligt transportchefen att få bort idén om att böterna är en ”fientlig handling” och att de vill upplysa om att anledningen till att de ger böter är för att få parkeringarna att fungera i staden.
Av informationen som framkommer verkar stadens invånare inte anse att den nya designen på böterna kommer hjälpa dem att bli lugnare, eftersom att få böter aldrig är roligt.

Källa: Telegraph uk

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer