Nyheter

Yoga på Bali feb-mars och bästa restipsen

I februari och mars någon gång tänkte jag åka till Bali och yoga intensivt en period. Det är dags för en rejäl yogaboost.

Tänkte bo i Ubud, som blivit ännu mer känt som en av asiens ”Andliga platser” för yoga och personlig utveckling efter Elizabeth Gilberts bok Lyckan, kärleken och meningen med livet. Det ska finnas ett ställe där som heter Yogabarn som har klasser från morgon till kväll. Låter underbart. Sedan är det ju BaliSpirit festivalen i mars, med massor av yoga, kultur och dans.

Har du varit där och vill tipsa om något som man inte får missa? Eller kommer du vara där och vill ses på yogamattan, eller ta en raw-food lunch, hör av dig.

Kommentarer inaktiverade för Yoga på Bali feb-mars och bästa restipsen

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.