Yoga online – din vikarie hela sommaren

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yoga online - din vikarie i sommar
Yoga online – din vikarie i sommar

Sommaren är en tid då man ofta lämnar sina träningsrutiner och njuter lite extra. Att ta med yoga vart man än ska och låta yoga på nätet vara ens vikarie under några veckor gör att vi kan träna var vi vill, när vi vill. Ett optimalt komplement till din sommar och semester. Eller en möjlighet att börja yoga lite smått hemma, innan du tar steget och går till en studio.

För mig är yoga online ett perfekt komplement under sommaren. Solen skiner och stranden eller klipporna lockar mer än en yogasal. Men yogan kan jag inte vara utan, då kombinerar jag båda, precis när jag vill!

Du som älskar öl och grillning och lata dig i hängmattan kan behöva röra på dig emellanåt också. Även om det bara är 10-15 minuter om dagen. Det kan räcka för att få igång blodcirkulationen och rensa ut lite av det där skräpet som du kanske njuter av lite extra under sommaren. Vem gör inte det =) Ut och spring eller ta fram din yogamatta.

Prova att yoga hemma, i sommarstugan, på en brygga eller ute i gräset med din Iphone, Ipad eller dator – på Yogobe.com – ange Leia som kod så får du dina första 14 dagar gratis, annars kostar det 189:-/månaden. Typ lika mycket som en yogaklass på en studio!

Behöver du inspiration och lite yoga gemenskap i sommar rekommenderar jag varmt Facebook gruppen #BEYOGA365![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleSvensken Erik knep brons i Yoga VM
Next articleYoga är min terapi – ny bok av Janesh Vaidya