Trots att jag aldrig har träffat henne så har hon alltid varit en ledstjärna för mig inom Ashtanga. När jag inte har tillgång till min egna yogalärare och undrar över saker eller behöver hjälp med nya positioner så är hon alltid där för att guida mig på bästa sätt. Jag hade inte varit där jag är idag om det inte vore för henne och hennes exceptionella sätt att lära ut Ashtanga-yoga. Jag pratar om Kino MacGregor som är certifierad yogalärare av Sri K Pattabhi Jois som är grundaren inom Ashtanga. I det här videoklippet pratar Kino om styrka, både fysisk som psykisk och hur viktigt det är för att kunna ta sig vidare och nå djupare. Även för henne finns det stunder som känns omöjliga men hon säger att det är rösten av hennes lärare som motiverar henne till att alltid vilja fortsätta.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=msyFltpR-_c[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Föregående artikelYoga för hela kroppen; glöm inte att stretcha fossingarna!
Nästa artikelSäljes: Yogawebshop med yogaswing till salu