Populära inlägg om Yoga

Schema, personal, lokal, budget, marknadsföring, familjen, kommunikation, regler...Det är mycket att tänka på när man driver en egen yogastudio. Här delar Hanna Backman med sig av 17 saker som kan vara bra att veta för dig som drömmer om att öppna en egen yogastudio.

Yogastudio i Stockholm söker Specialist på marknadsföring

Yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm söker nu en specialist på marknadsföring, PR och kundservice. Jag tycker att det låter som ett drömjobb och var bara tvungen att dela detta. Tänk dig att få jobba i en härlig yogamiljö, kunna slinka in på en yogaklass innan eller efter jobbet och kommunicera yoga.

Yoga Online: Guide för nybörjare

Yoga online är ett fantastisk sätt att börja yoga och få till yoga hemma när vi inte kan ta oss till en studio. Idag...

Sagomeditationer – för att få barn att lyssna till sitt hjärta

- Barn behöver få lära sig att lyssna till sitt hjärta istället för att åka med i samhällets krav och förväntningar. Då blir de starka, ser sitt värde och kan följa sin livsväg när de blir större, säger Monica Porsman som har gett ut boken Sagomeditation.

Yoga utanför mattan: 3 sätt att hantera avundsjuka

Att utöva yoga på mattan är underbart men när du gjort det ett tag kanske du blir nyfiken på hur du kan yoga utanför mattan, genom att applicera yogan filosofin in i din vardag. På ett väldigt förenklat sätt kan man säga att enligt Yoga filosofin är egot ett hinder för att nå glädje och medvetenhet. I vissa stunder tar egot över helt enkelt och förhindrar då glädjen att flöda. Här skriver jag om hur du märker när egot ta över och hur du kan hantera avundsjuka med yogafilosofi.

5 Boktips om yogans historia, tantra & mytologi

Vill du fördjupa dig i yogan och tantrans historia, filosofi och mytologi? Här ger yogaläraren och religionsvetaren Tova Olsson fem boktips för dig som vill lära dig mer, vare sig du är en vetgirig yogalärare eller en nyfiken utövare.

Intentioner, reflektioner & nyårsmål: mina intentioner 2021

Jag brukar alltid ägna en stund åt reflektioner och att skriva ner mina mål eller intentioner varje nyår. Tycker det är en fantastisk möjlighet att tänka på hur livet ser ut. Är jag nöjd med att vara där jag är? Är jag nöjd med hur mina dagar ser ut? Behöver jag göra ett anat val för att kunna leva ett ännu bättre liv? Finns det tillräckligt med kärlek och glädje? Vad vill jag manifestera i mitt liv? Här är mina intentioner för 2021.

Meditationskurs i Göteborg: the NOW

Jag gick min första meditationskurs för mer än tjugo år sedan. Då var jag femton år och fokus låg på guidade meditationer. Jag minns fortfarande att läraren guidade oss bland trädgårdar, bäckar och änglar. Sedan dess har jag provat på det mesta och avslutade nyligen en meditationskurs i Göteborg på TheNow. TheNow är en unik meditationsstudio i mysiga Linné, Göteborg. Den drivs av två härliga människor, Norvy Brandin och Tara Hunnewell. Här ger jag min review om meditationskursen.

Senast uppdaterat