Yoga med Annika Jankell i P4
Nyheter

Jag pratar yoga med Annika Jankell i P4

Yoga med Annika Jankell i P4. Foto: Stina Gullander/Sveriges Radio.Är yoga en fluga som kommer gå över? Varför är yoga så trendigt? Kan alla yoga? I programmet den 1 november stod hälsotrenden på agendan och jag pratade yoga med Annika Jankell. Vill du lyssna på programmet i efterhand hittar du delen om yoga här:

Mer om programmet 1 november:
Vad är egentligen god hälsa, och vem ska man lyssna på i denna djungel av kost- och träningsråd? Tränings- och hälsocoachen Blossom Tainton ger sitt perspektiv på hälsa och idrottsnutritionisten Petra Lundström berättar vad det kan finnas för baksidor med att följa strikta dieter. Trendexperten Stefan Nilsson hjälper oss hålla reda på de senaste mat- och träningstrenderna, och så talar vi med läkaren Anders Hansen som jämställer stillasittande med rökning. Vi ringer upp Magnus Kroon på Svensk Handel som märkt att vi konsumerar mer hälsoinriktat, och så byter vi några ord med Erik Rådström, projektchef för mässan Allt om hälsa.

Mer om programmet hittar du på Jankell i P4.

Foto: Stina Gullander/Sveriges Radio.

 

Kommentarer inaktiverade för Jag pratar yoga med Annika Jankell i P4

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.