viktoria2Tycker du att det är alldeles för dyrt att ta en yogaklass? Eller har du inte ekonomin? Eftersom det kan kosta en slant att ta en yogaklass i Stockholm bestämde sig yogaläraren Victoria Hellcat för att göra yoga tillgängligt för fler. Nu ger hon yogaklasser varje söndagsförmiddag i Luxparken på Lilla Essingen för 20 kronor per person och pass.

– ”Initiativet tog jag för att yoga i Stockholm kostar väldigt mycket pengar, vilket begränsar en hel del människor från att ens prova yoga. Och eftersom jag är helt yoga-frälst, tyckte jag det var synd för jag vill så gärna dela med mig av vad yoga gett mig. Och så föddes den här idén!”, berättar hon.

Läs mer om yogaklasserna på www.healthbyhellcat eller på Facebook!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.