Home Nyheter Yoga i Stockholm för 20 kronor

Yoga i Stockholm för 20 kronor

by Leia

viktoria2Tycker du att det är alldeles för dyrt att ta en yogaklass? Eller har du inte ekonomin? Eftersom det kan kosta en slant att ta en yogaklass i Stockholm bestämde sig yogaläraren Victoria Hellcat för att göra yoga tillgängligt för fler. Nu ger hon yogaklasser varje söndagsförmiddag i Luxparken på Lilla Essingen för 20 kronor per person och pass.

– ”Initiativet tog jag för att yoga i Stockholm kostar väldigt mycket pengar, vilket begränsar en hel del människor från att ens prova yoga. Och eftersom jag är helt yoga-frälst, tyckte jag det var synd för jag vill så gärna dela med mig av vad yoga gett mig. Och så föddes den här idén!”, berättar hon.

Läs mer om yogaklasserna på www.healthbyhellcat eller på Facebook!

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer