Yoga hemma med YouTube – yoga för höfterna

Bland de mest populära svenska yogavideosarna på YouTube hittar vi Happy Hips med Johanna Andersson. I skrivandet sstund har den över 36.000 visningar.  I den knappt 18 minuter långa videon guidar hon dig genom yogapositioner som mjukar upp och stärker dina höfter. Ett område där de flesta av oss är stela och behöver jobba med regelbundet.

Visste du att?
I yogan säger man också att mycket av våra känslor lagras här så att göra yoga specifikt för höfterna kan hjälpa oss att släppa på mycket spänningar, fysiskt, mentalt och känslomässigt. Ju mer vi kan släppa på gammalt bagage desto mer glädje och livskraft kan flöda genom oss och gör det enklare att leva livet utifrån ett öppet hjärta.

Vill du yoga mer med Johanna?
Hon reser runt i Sverige och världen och yogar men har sin hemmabas i Göteborg. Vill du yoga hemma med henne kan du göra det på Yogobe.com. Jag har ett samarbete med dem och kan erbjuda alla mina läsare att prova på att yoga hemma gratis under 14 dagar. Ange alltomyoga som kod. Hittar du en härlig favoritklass får du gärna maila och tipsa mig om den på leia@alltomyoga.se.

Fler inlägg taggade Johanna Andersson hittar du här.

Previous articleYogapositionen Krigare 1 – Virabhadrasana I
Next articleHur ska armarna vara i yogapositionerna?