Yoga hemma: Nu finns HoliYoga online

Nu finns Holiyoga online

– Jag var under flera års tid helt oförmögen att klara av någonting själv. Jag var helt beroende av min man och i många år kunde jag inte göra något alls, inte ens tvätta håret. Långsamt har jag sedan byggt upp mig själv med hjälp av andning och yoga och jag blev helt ”friskförklarad” för 8 år sedan alltså vid 40 års ålder, säger Ulrica Gulz, grundare av HoliYoga. Nu kan du yoga med Ulrica hemma i ditt vardagsrum.

HoliYoga, som tidigare hette Holistisk yoga,  föddes ur yogaläraren Ulrica Gulz egen smärta. Med fibromyalgi och en kropp som utsattes för flera olika fysiska trauman, bland annat whiplashskada, knäoperation och en svår förlossning, var Ulrica under 8-10 år smärtburen och invalidiserad.

Lästips: ”Yogan fick henne att fungera som mamma igen”

Prova HoliYoga hemma!

Nu är Ulrica en av yogaläraren på Yogobe där hon visar videosekvenser inom HoliYoga och HoliYoga Hormon. Yogaformerna passar den som vill röra sig i ett lugnt tempo och öka medvetenhet kring invanda beteenden och tankemönster. De passar även särskilt bra för personer som lever med olika former av smärta. HoliYoga Hormon är sinnlig, varsam och utvecklad för kvinnor i olika åldrar. Genom ett samarbete med Yogobe kan vi erbjuda alla våra läsare 14 dagars gratis online yoga.
Gå till Yogobe och prova redan idag!

Vad är HoliYoga!

HoliYoga är en närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan släppa kamp och prestation och möta dig själv. Kärnan handlar om att skapa möjligheter för en välmående kropp och själ, oavsett fysiska förutsättningar. Genom HoliYogans tekniker kan du öka din medvetenhet kring tankemönster, invanda beteenden och kroppens signaler.

De flesta HoliYoga-pass genomsyras av chakrapsykologi – psykologi kopplat till våra olika chakran, eller energicenter, i kroppen. Många utövare har reducerat behovet av medicinering samt symptom för smärta, sömn, astma, depression, ångest, blodtryck, arytmier, PMS med mera.

Lästips: ”Holistisk hormonyoga – sinnlig, kvinnlig och mjuk”

Fördelar med HoliYoga

 • Låter dig känna och respektera dina egna gränser.
 • Ger verktyg att stanna kvar i kroppen för att lindra smärta och oro.
 • Lär dig vara i din kropp och jobba med läkande andning.
 • Hjälper dig utforska dina beteenden, präglingar och mönster.

Mer om HoliYoga Hormon

HoliYoga Hormon har samma grund som HoliYogan och är kvinnors eget redskap att gå mot strömmen, att våga gå inåt. HoliYoga Hormon är sinnlig, varsam och utvecklad för alla kvinnor i olika åldrar, oavsett längtan och behov. Yogan fokuserar specifikt på att få igång det inre samspelet mellan bland annat äggstockar, binjurar och sköldkörteln.

HoliYoga Hormon är även en yogaform för att öka den kvinnliga lusten, sinnligheten. Den kan balansera pms, menstruation, vallningar och klimakteriebesvär. Den passar bra för dem som är utmattade eftersom den påverkar binjurarna samt harmonierar och skapar balans.

Fördelar med HoliYoga Hormon

 • Stärker den kvinnliga lusten och sinnligheten.
 • Balanserar PMS.
 • Balanserar menstruationssmärtor.
 • Bidrar till att torra slemhinnor återfuktas.
 • Bidrar till att urinläckage minskar.
 • Påverkar svallningar och andra klimakteriebesvär.
 • Bidrar till ökad fertilitet.

Tips på fler liknande artiklar:

”Yogan har räddat livet på mig”
”Yogan fick henne att fungera som mamma igen”
”Fibroyoga kan ge fantastiska resultat”
”Året företagare i Kungsör – Yogaläraren Ulrica Gulz”

 

Previous article”Yoga gör mig till en bättre skidskytt”
Next articleHiYoga öppnar första yogastudion i Sverige