Yoga hemma: 45 min morgonyoga med Marc Holzman

Ibland vill man yoga men man kanske inte har 90 minuter eller ens 60 minuter att yoga, och att hitta en 45 minuters yogaklass som ändå får igång flödet är inte alltid så lätt. Själv brukar jag använda yogaglo.com när jag vill ha inspiration och någon som leder mig. Särskilt om morgnarna när man inte riktigt vaknat till liv och det är så lätt att lyssna till sinnet som drar en åt det lata hållet. Här tycker jag att yogaläraren Marc Holzman lyckas bra med att sätta ihop en skön, enkel och relativt lugn sekvens för morgonyoga  som samtidigt får igång flödet i kroppen.

Gå till yogaglo.com för att kolla in Yogaklassen.

Previous articleStockholm Yoga & Dance Festival 2-4 november på Balettakademien
Next articleVinn biljett till invigningsfesten på Stockholm Yoga & Dancefestival