Nyheter

Yoga Girl öppnar yogacenter i Stockholm

”Yoga Girl” öppnar yogacenter i Stockholm
Sommaren 2017 öppnar Rachel Bråthén, känd som Yoga Girl, med 2 miljoner följare på sociala medier, ett yogacenter i Stockholm. Redan nu i december kan nyfikna få ett smakprov, genom ett yoga-event fyllt av yoga, självreflektion, glädje, gemenskap, dans och fest, på Stockholm Waterfront Congress, tillsammans med Yoga Girl.

Fler artiklar om Yoga Girl hittar du här!

En plattform för yoga är grunden

Rachel är initiativtagere och ägare till oneOeight.com – en crowdfundad yoga-plattform, skapad för att främja personlig utveckling, hälsa och självläkning, genom yoga. oneOeight.com föddes som en reaktion på alla de viktiga frågor Rachel fick från sina hängivna följare.
– Jag fick hundratals frågor varje dag från mina följare om alltifrån hjälp med en specifik yogapose till hur man hanterar sorgen efter en anhörigs bortgång. Jag ville skapa en plats där man kunde hitta en djupare gemenskap och verktyg för att skapa ett lycklig och balanserat liv. I den tanken föddes oneOeight. Nu tar vi nästa steg och lanserar oneOeight Sweden, ett yoga-center i Stockholm och en fysisk plats för alla som vill bli inspirerade, ha roligt, känna gemenskap, förbättra sin fysiska och psykiska hälsa och skapa bestående positiva förändringar i livet, säger Rachel.

Yogacenter i Stockholm & smakprov

oneOeight Sweden öppnar sitt första yoga-center under sommaren 2017, men redan den
3 december går det att få ett första smakprov, genom eventet Yoga Girl Magic in Motion, i samarbete med oneOeight Sweden. För mer information Klicka här!

 

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version