Yoga Games - Nordens största yogakonferens
Yogafestivaler

Yoga Games 18-20 maj – Nordens största yogakonferens

Yoga Games - Nordens största yogakonferensDen 18-20 maj fylls Svenska Mässan i Göteborg med yogaentusiaster och yogalärare från många delar av världen.  På schemat för Skandinaviens största Yoga Event finns ett stort utbud av yogaklasser, föreläsningar och workshops. 

Under tre dagar har du möjlighet att möta och dela gemenskapen med andra som har samma intresse för yoga. Tanken är att det ska finnas något för alla, därför har de valt att ta in yogalärare från olika yogastilar och erbjuda klasser både för nybörjare och för de mer vana yogautövarna.

Fördjupande workshops i yoga

Under lördag och söndag erbjuds en stor variation av yogaklasser och inspirerande föreläsningar. På fredagen erbjuds de som redan är instruktörer och vana yogisar att fördjupa sig i workshops med Jonathan Monks, Katy Appleton, Tiffany Cruikshank och Cat Alip Douglas.

Läs mer på yogagames.org

 

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.