Home YogaeventsYogafestivaler Yoga Games 18-20 maj – Nordens största yogakonferens

Yoga Games 18-20 maj – Nordens största yogakonferens

by Leia

Yoga Games - Nordens största yogakonferensDen 18-20 maj fylls Svenska Mässan i Göteborg med yogaentusiaster och yogalärare från många delar av världen.  På schemat för Skandinaviens största Yoga Event finns ett stort utbud av yogaklasser, föreläsningar och workshops. 

Under tre dagar har du möjlighet att möta och dela gemenskapen med andra som har samma intresse för yoga. Tanken är att det ska finnas något för alla, därför har de valt att ta in yogalärare från olika yogastilar och erbjuda klasser både för nybörjare och för de mer vana yogautövarna.

Fördjupande workshops i yoga

Under lördag och söndag erbjuds en stor variation av yogaklasser och inspirerande föreläsningar. På fredagen erbjuds de som redan är instruktörer och vana yogisar att fördjupa sig i workshops med Jonathan Monks, Katy Appleton, Tiffany Cruikshank och Cat Alip Douglas.

Läs mer på yogagames.org

 

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer