Yoga Games: ”Jag gillar meningsfull yoga – yoga för både kropp och själ”

I helgen var det Yoga Games i Göteborg, för tredje året i rad. Vi var på plats och träffade fyra personer som berättar vad som var det bästa med helgen och varför de återkommer år efter år.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yogisen Marlene Sandblom
Yogisen Marlene Sandblom

Varför väljer du att gå på Yoga Games varje år?
– För att upptäcka nya lärare och få inspiration.
Vilken eller vilka yogaklasser har varit bäst?
– Katy Appleton. Hennes yoga påverkar mig både fysiskt och pykiskt men nästan mest psykiskt, säger Marlene Sandblom, Kungsbacka.

Yogaläraren Lotta Olsson från Ramlösa
Yogaläraren Lotta Olsson från Ramlösa

Vad är det som är så bra med Yoga Games?
– För mig är det som ett smörgåsbord med en fantastisk möjlighet att möta och träffa yogalärare från världens alla hörn. En plats där alla människor kan mötas, oavsett erfarenhet. Sedan är det ju självklart underbart att få träffa alla sina yogavänner och kollegor.
Har du träffat någon ny yogalärare som du gillar?
– Absolut, jag tyckte klasserna med Rusty Wells var fantastiska för mig, säger Lotta Olsson, Ramlösa.

Yogalärarna Tova Olsson och Erik Myrberg
Yogalärarna Tova Olsson och Erik Myrberg

Vad har varit det bästa under helgen?
– Jivamukti med Cat Alip-Douglas och Anusara med Simon Krohn eftersom det är meningsfull yoga, för både kropp och själ. Och självklart att träffa alla sina vänner, säger Erik Myrberg, Göteborg.
– Jonathan Monks. Det är yoga som påverkar våra fem kroppar. Hans yoga gör det som jag vill att yogan ska göra. Den gör mig lycklig och nöjd, säger Tova Olsson, Göteborg.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleYoga för alla i Marabouparken (Sthlm) varje lördag!
Next articleYogaresa med ayurveda på Sri Lanka – stanna en natt få en gratis