Nyheter

Yoga Games i Stockholm 2016

Den 12-14 februari 2016 är det dags för andra året av Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Stockholm. Nu har biljetterna släppts och på schemat finns mix av internationella, nationella och lokala presentatörer som håller yogaklasser, föreläsningar och workshops.
– Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld, säger arrangörerna.

Eventet arrangeras åter igen i Münchenbryggeriets vackra lokaler med utsikt över Riddarfjärden. Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios.

Vad kostar det?
Biljetterna har en boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha. Ange alltomyoga som kod så får du 300 kr rabatt vid bokning lördag och söndag. Det går även att köpa biljetter till enstaka klasser på plats på Yoga Games. De kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Workshops på fredagen kostar 700 kr.

Hälsomässan har gratis entré
En stor del av eventet är Hälsomässan där företag ställer ut och marknadsför sitt varumärke och visar produkter. Här hittar du yogakläder, nyttig mat, massage, yogaprylar och mycket mer.

Gratis Drop In salen
Det finns även en gratis Drop in sal dit alla är välkomna. Här är det är först på plats som gäller och alla är välkomna – även du som inte har köpt en biljett till Yoga Games.

Läs mer om Yoga Games och boka biljetter på: Yogagames.org.

Här kan du kolla in lite bilder från förra årets Yoga Games

Film från förra årets Yoga Games:

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version