Nyheter

Yoga Games i Göteborg 2015

Idag var det äntligen dags för Yoga Games på Svenska Mässan i Göteborg. Eventet växer och det är härligt att se att yogaintresset växer i Sverige – både deltagare, presentatörer och utställare på Hälsomässan ökar för varje år. Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser  i 4-5 olika studios. Att besöka hälsomässan är helt gratis och utöver de bokningsbara klasserna erbjuds även gratis dropinklasser. Så även om du inte har biljett rekommenderar jag dig att komma och hänga bland utställarna och prova någon av de gratis yogaklasserna!

Började dagen med en lugn ISHTA yoga klass med Ulrica Norberg.

Fortsatte med en föreläsning och några mjuka rörelser på tema Summer Detox med Raghunath. Han rekommenderade att ta några dagar till att bara dricka juicer och yoga och rensa ut kroppen nu när våren är här. Själv kör han alltid 10 dagars detox. Läs en kort intervju med honom här.

Vad gör du av det som händer på mattan resten av dygnet? Vår yogapraktik kan bli så kraftfull när den integreras med yamas och niyamas! Ashtangayogisen Maria Boox pratade om Patanjali Yoga Sutras.

Kundaliniyogisen Kia Miller pratade pranayama och guidade oss alla genom långa, djupa andetag, eldandning och lite nadi shodana.

Danske Simon Krohn pratade yogafilosofi och ledde en mjuk meditation. Han har även skrivit en bok som jag blev rekommenderad, så förstår du danska får du kolla in den!

Jag och min kompis Lotta försöker vinna en resa till Yoga Games resa till Frankrike.

Passa på att kika förbi imorgon! Samtliga klasser och scheman kan du se på yogagames.org 

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version