Yoga Games Göteborg 2016 – biljetterna släppta

Yoga-games-gbgDen 22-24 april 2016 är det dags för sjätte året av Yoga Games – the Nordic Yoga Conference, på Svenska Mässan i Göteborg. Onsdagen den 16:e december släpps biljetterna! Aldrig tidigare har arrangörerna fått så många frågor om vilka lärare som kommer. Det blir några återkommande favoriter, efterlängtade comebacks och nya spännande namn. Även i år fortsätter de med den populära drop-in salen med flera yogaklasser per dag som är gratis.

Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.
– Vi försöker hela tiden förnya och bredda utbudet med olika presentatörer och inspiratörer i schemat samtidigt som vi jobbar med att öka totalupplevelsen med bland annat större hälsomässa, live musik och positiv atmosfär. Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer, säger arrangörerna.

Yogalärare och presentatörer för Yoga Games i Göteborg 2016
Dessa yogalärare och presentatörer kommer stå på scenen i Göteborg. Yogaklasser startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag.

Yoga-games-goteborg-2016
Priser
Biljetterna släpps med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha.

Yoga-games-priser

Läs mer och boka din biljett på Yoga Games hemsida yogagames.org

Foto: Yoga Games

 

Previous articleVad har yogisarna på julbordet?
Next articleVegansk saffrans & pistageglass