Yogaläraren Milla Floryd upp och nerNu är det mindre än en månad kvar till Västsveriges största yogaevent. Vi har frågat Milla Floryd som är en av yogalärarna på festivalen vad hon längtar mest efter. 
– Yoga Games är för mig som en hand full av chokladpraliner med olika smak och jag älskar choklad, säger hon. 

– Om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt inte yogan jag ser mest fram emot. Yogan är naturligtvis fundamentet, kittet som håller helgen samman, men det som betyder mest för mig i sammanhanget är mötena. Möjligheten att hänga med mina likasinnade yoganördiga vänner och njuta av dela upplevelsen tillsammans.

Förutom möten vad är det mer du längtar efter?
-Jag längtar efter att få inspireras av nya och gamla bekantskaper. Jag längtar efter att få träffa vänner och kollegor ifrån hela Norden. Från Köpenhamn kommer mina fantastiska acroyoga vänner/kollegor Jeppe och Line. För dem är det första gången de besöker Yoga Games och de är förväntansfulla! Jag är förväntansfull! De ska bo hemma hos mig och kommer ner några dagar innan konventet så det blir en förlängd helg med mängder av skönt acro-häng. Från Oslo kommer min vän och kollega Ingebjörg med hela sin familj. Vi träffades under lärarutbildningen i YogaWings och har tillsammans haft flera kurser i flygande yoga sedan dess. Hon undervisar en klass i sivananda yoga på lördagen och det tänker jag inte missa. Dels så har jag aldrig haft möjligheten att yoga för henne eftersom vi har undervisat tillsammans varje gång vi setts, dels så är det en stil som jag inte är jättebekant med, dels så är hon en så varm och härlig lärare.

Vilka yogaklasser och lärare ser du fram emot?
– Jag tänker gå på alla Jonathan Monks klasser (kanske inte söndag morgon, jag uppträder lördag natt…) och Cat Alip-Douglas ”who do you think you are”-föreläsning på söndag eftermiddag.
Jag skulle gärna ha deltagit i Simon Krohns ”exploring partneryoga” men den klassen krockar med mr Monks…

Något mer du vill berätta eller som du ser fram emot?
– Självklart ser jag även fram emot att få undervisa på Yoga Games igen!!
På söndag kl. 11-12.30 är det en urskön AcroME klass som jag och Elaine har koreograferat ett helt nytt flow till. En specialdesignad washingmashine som passar alla nivåer oavsett tidigare acroyoga eller yoga erfarenhet. Det ska bli så kul att dela med sig av det!

Läs mer om YOGA GAMES på yogagames.org och om yogaläraren Milla Floryd på millafloryd.me och yogaimpact.info.

Föregående artikelNyttigare mellanmål: Raw linfrökex med dill- och vitlöksost av cashewnötter
Nästa artikelYogafestival i Europa: Barcelona Yoga Conference, 4-8 juli