Home YogabloggYoga i Sverige Yoga för flyktinghjälp i Malmö

Yoga för flyktinghjälp i Malmö

by Leia

Yoga för välgörenhet i Malmö – ”Låt oss agera och inte bara förbli åskådare till den tragedi som nu utspelar sig framför våra ögon”, säger Joachim Maathz, ansvarig på K-yoga och Medborgarskolan som söndagen den 13 september bjuder in till yoga för att hjälpa de människor som är på flykt.

Till förmån för Radiohjälpen gör alla solhälsningar och skänker en valfri summa som kommer gå till Radiohjälpen och deras partnerorganisationer som hjälper människor på flykt.

Du behöver inte göra 108 solhälsningar själv, utan önskar du göra delar av dem eller dela upp dem mellan vänner eller familj, det är helt och hållet upp till var och en. Det viktiga är att vi träffas och gör detta tillsammans. Därför bjuder vi in dig med vänner, bekanta eller familj för att göra skillnad. Enskilt eller som ett team. Kan du inte komma får du gärna ge din donation separat.

Läs mer på medborgarskolans hemsida

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer