Yoga för välgörenhet i Malmö
Yoga i Sverige

Yoga för flyktinghjälp i Malmö

Yoga för välgörenhet i Malmö – ”Låt oss agera och inte bara förbli åskådare till den tragedi som nu utspelar sig framför våra ögon”, säger Joachim Maathz, ansvarig på K-yoga och Medborgarskolan som söndagen den 13 september bjuder in till yoga för att hjälpa de människor som är på flykt.

Till förmån för Radiohjälpen gör alla solhälsningar och skänker en valfri summa som kommer gå till Radiohjälpen och deras partnerorganisationer som hjälper människor på flykt.

Du behöver inte göra 108 solhälsningar själv, utan önskar du göra delar av dem eller dela upp dem mellan vänner eller familj, det är helt och hållet upp till var och en. Det viktiga är att vi träffas och gör detta tillsammans. Därför bjuder vi in dig med vänner, bekanta eller familj för att göra skillnad. Enskilt eller som ett team. Kan du inte komma får du gärna ge din donation separat.

Läs mer på medborgarskolans hemsida

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.