Home Frågor & Svar Yoga för sköldkörteln

Yoga för sköldkörteln

by Göran Boll

Halloj,

Jag har fått veta att jag har en stor obalans i sköldkörteln och har för mig att jag läste något på nätet om att yoga kanske kunde påverka det. Har du någon aning om det och i så fall, vad ska jag göra? Behöver jag gå till en särskild lärare eller finns det något som jag kan göra själv hemma?

Tack, Oscar

Hej Oscar

Jag har haft flera elever/klienter som blivit bättre i sina sköldkörtlar genom yogan. Du behöver gå till en erfaren lärare eller yogaterapeut. Kontakta mig på info@medicinskyoga.se så ska jag rekommendera någon bra till dig.

Göran

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer