Yoga för ryggen - gratis yogaklass med Magnus Ringberg
Nyheter,  Yoga Hemma

Yoga för ryggen – enkel övning att göra hemma

Tar du hand om din rygg? I yogan säger man att att man är så gammal som ens ryggrad är flexibel. Cat-cow, eller katt och ko som den kallas på svenska är en enkel övning som de flesta människor kan göra. Rekommenderar den varmt några minuter varje dag.

– Ryggraden är gjord för att röra sig i olika riktningar, när du gör Cat-Cow ökar du rörligheten, säger Sjukgymnasten och yogaläraren Magnus Ringberg. I denna video lär du dig vad som är viktigt att tänka på, och dess fördelar och hur du går vidare när du väl fått in rörelsen.

Lär dig Cat-Cow med Magnus på Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=_rYL_EBMRpk

Vill du yoga mer med Magnus?
Han reser runt i världen men bor nu i Åhus. Läs mer om honom på magnusringberg.com. Vill du yoga hemma med honom kan du göra det på Yogobe.com. Jag har ett samarbete med dem och kan erbjuda alla mina läsare att prova på att yoga hemma gratis under 14 dagar. Ange alltomyoga som kod. Hittar du en härlig favoritklass får du gärna maila och tipsa mig om den på leia@alltomyoga.se.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.