Yoga för dig – sommarens nummer ute nu

Tidningen Yoga för Dig

Vad har du för drömmar? Så inleds sommarens nummer av tidningen Yoga för dig. Under ledigheten har vi tid att reflektera och hitta tillbaka till oss själva. Det är något som detta nummer tar fasta på. Flera artiklar handlar just om att finna mellanrummen i tillvaron, ett mentalt utrymme där hjärnan kan varva ner och där man lättare kan bli varse sina inre önskningar.

Annelie Pompe i tidningen Yoga för dig

– För att hitta passion måste du se inåt. Om du ser utåt, ser du bara vad andra människor gör. Det är viktigt att inte skjuta upp sina drömmar, säger Annelie Pompe, som har bestigit Mount Everest och slagit världsrekord i fridykning.

Yogaläraren Maria Boox berättar om sin resa

– Man ska inte förringa yogans kraft, som är helt oberoende av trendsättande människor. Jag tror att människan längtar efter något annat, och yogans uråldriga tradition väger tungt, säger Ashtangayogaläraren Maria Boox som öppnade en av landets första rena yogastudios redan 1990.

Mer Inspiration & läsning i detta nummer:

– Det är så lätt att dras med i prestation och glömma sina drömmar, säger Eva Klemming, en kvinna som efter alltför hög arbetsbelastning gick in i väggen och hittade yogan vilket blev räddningen. Nu har hon slagit sig till ro på landet och hjälper nu andra att komma ner i varv och finna andningspauser i vardagen.

– Jag tror på Karma. Man känner sig lättare om man inte behöver bära någon tyngd från dålig karma. Att bidra till lidande tror jag sätter sig i kroppen, säger Sofia Lidskog som har skapat den ekologiska veganglassen Go Coconuts. Gjord av kokosmjölk säljs runt om i Sverige.

– Yoga i våldtäkternas skugga. De besöker Indien och skriver om hur bilden av Indien som ett spirituellt land blir svårare att sprida sedan händelsen med de uppmärksammade gruppvåldtäkterna.

– Mediyoga ska erbjudas barn med cancer

– Solhälsningar. Så här gör du det vanligaste flödet

– Hunden Freddie som aldrig missar ett yogapass

– SUP-yogainstruktören Sofie Ringberg och äventyraren Annelie Pompe delar med sig av transformerande upplevelser.

– Maria Boox delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper som yogalärare

– Tia Jumbe inspirerar till att kombinera löpning och yoga

Vill du köpa tidningen?
Här kan du se vart den finns att köpa nära dig eller gå till Yogafordig.nu

Previous articleYogamatta säljes: använd Manduka Black Mat
Next articleDe följer sin dröm & säljer smycken från Bali