Frågor & Svar

Yoga för 70+?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Istockphoto© Elena Ray
Hej

Jag mår så bra av att göra yoga varje dag och vill gärna dela med mig till min mamma, snart 70 år. Hon säger att hon ibland känner sig orolig, nervös och det händer att hon får panikångest när hon går ut. Kan ni rekommendera några enkla övningar?

Varmt tack på förhand.
Mvh Susanne

Hej Susanne

Börja med att lära din mamma att andas ordentligt, långa, lugna djupa andetag genom näsan. När hon kan det har du henne att träna andningen genom vänster näsborre, det kommer att lugna ner henne och få hennes oro och panik att börja släppa.

Lycka till!
Göran Boll, lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga
Till Görans hemsida>>

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Kommentarer inaktiverade för Yoga för 70+?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.