Yoga och meditation är lösning på både stress och depression enligt yogaläraren Danny Paradise.
Featured,  Intervjuer & yogainspiration,  Nyheter

Yogalärarens 2 tips till dig som tappat livsgnistan

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yoga och meditation är lösning på både stress och depression enligt yogaläraren Danny Paradise.
Yoga och meditation kan hjälpa både vid stress och depression enligt yogaläraren Danny Paradise. Foto: canva

Att känna sig vilsen, deppig och att man har tappat bort livsgnistan är något som många människor känner igen sig i någon gång i livet.
– ”En stor orsak till depression är att man inte följer sin dröm”, säger yogaläraren Danny Paradise som här ger sina bästa tips för varaktig lycka.

En anledning till depression

Hittade min anteckningsbok från när jag var på Bali och på den årliga yogafestivalen Bali Spirit för några år sedan. Då intervjuade jag Danny Paradise för tidningen INSPIRE. Hans sätt att se på depression var att människor inte följde sina drömmar. Sen kom vi in en hel del på stress. Det är ju svårt att behålla kontakten med sitt inre om man utsätts för alltför mycket stress. Det behöver man också ta i beaktande.

2 tips till dig som tappat livsgnistan från Danny:

1. Do yoga – empower yourself!
2. Meditate – find out what you are suppose to be doing!

Fler inlägg relaterade till Depression hittar du här

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_2][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.