Vinyasa & flow yoga i Skåne/Småland?

Fråga yogalärarna om yoga

FRÅGA:
Jag letar efter Vinyasa/flow yoga i Skåne/Småland. Jag bor i Hästveda och skulle vilja ha en vecka med yoga i sommar eller en yogahelg. Jag kan tänka mig att gå en helgkurs eller åka iväg på en yogaresa en vecka i augusti/september. Sedan önskar jag ju även hitta någon jag kan gå till regelbundet en-två gånger i veckan.

Har ni några tips och rekommendationer? Så tacksam för tips och hjälp!

SVAR:
Yoga Celebration är en yogafestival som är  23-26 juli utanför Emmaboda, den kanske vore något! Just på rak ärm känner jag inte till någon yogalärare omkring Hästveda men om någon av er läsare gör det eller är yogalärare däromkring så får ni gärna höra av er så vi kan matcha ihop er!

Kolla även in yogaevents.se där dyker det upp yogaresor, yogaworkshops och kurser regelbundet!

Previous articleYogafestival i Småland 23-26 juli
Next articleVill du MediYoga gratis i Stockholm?