Vinnarna av Malas utsedda

Malas från GuruBead & Saprema Att andas, och bli påmind om att vara i nuet är vi många som behöver bli påminda om. Den 3 oktober la vi ut en tävling där man kunde vinna 2 fina malas från Gurubead och Saprema. Ett stort tack till alla er som var med och delade med er av vad ni behöver påminna er själva om i livet. Önskar att vi kunde ge alla som delat sina innersta tankar och längtan varsin mala men vinnarna är Anna Lander och Gittan Hansson. Stort grattis!

Vinnarnas kommenterarer:

Anna: Jag skulle vilja bära en mala de dagar jag behöver vara stark, och med stadiga kliv upptäcka obruten mark. Med blicken ödmjukt låst på min drömmar, skulle jag stå emot hårda vindar och virvlande strömmar.Ett självsäkert smycke som leder mig på vägen, en mala från Saprema är den bästa följeslagaren i alla lägen!

Gittan: Jag tänkte att jag kom nog på detta med yoga lite sent i livet…när man nyss fyllt 50 så kan man ju inte börja utbilda sig till yogalärare. Jo det kan man, för jag håller på med det nu! Smiley smile Jag har redan (innan utbildningen är klar) fått ett jobb o ska på intervju på ett till…. drömmen om en alldeles egen yogastudio växer sig starkare…o den kommer bli verklighet sen när jag lärt mig tillräckligt. Drömmar är till förverkligas o jag tänker inte se min ålder som ett hinder – jag är värd att leva min dröm – att få dela med mig av yogans underbara värd till så många som möjligt! Livet är ju fantastiskt! Smiley heart Men jag behöver mer motivation, hjälp o stöd i min meditation – en mala vore en fantastisk hjälp på min resa!

Läs mer om yogisen Veronica och Malas.

Vill du ha mer inspiration?
GuruBead finns på Instagram och på Facebook. Du kan även kontakta Veronica och GuruBead på gurubead@gmail.com om du vill ha ett eget unikt smycke.

Previous articleVad är yoga? 13 inspirerande citat
Next articleYogamarathon mot bröstcancer