Vinnaren av mala från Wonders of Bali

0
10
Mala från Wonders of Bali

Mala från Wonders of BaliVi är så glada för den fantastiska responsen på tävlingen där man kunde vinna Wonders of Bali’s mala. Vi vill uppmana er alla att ägna en stund till att läsa igenom kommentarerna på Facebook och inspireras av de andras ord och på så vis komma ihåg att vi aldrig är ensamma i vårt sökande och i våra utmaningar.

När vi beslutade oss för att lämna Sverige, ge oss ut i världen och så småningom starta Wonders of Bali (läs mer om det här) tänkte vi bortom alla hinder och ”tänk om”. Nu när vi har varit ute och rest i snart ett år så vet vi att allting löser sig. Så är det även i det vanliga livet, även om det är lätt att se hinder som egentligen inte finns och begränsa sig själv fastän allting faktiskt är möjligt. Det hoppas vi att Jasmine Andersson Nell kommer att fortsätta påminna sig själv om nu när Wonders of Bali’s blå buddha-mala blir hennes.

Vi skulle också vilja ge Malin Jonsson vårt stöd genom att sända henne ett armband med symbolen livets träd som är en påminnelse att livet är i ständig förändring och att hon kommer finna sin väg att vandra.

För er som känner att en mala, eller ett annat smycke, skulle hjälpa er på er resa genom livet så finns rabattkoden WOB200 kvar i webshopen på wondersofbali.com under hela nästa vecka.

Bästa hälsningar från Niclas & Emma – Wonders of Bali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.