Yoga Girl kommer till Uppsala
Nyheter

Vinnaren av biljett till Yoga Girl

Yoga Girl kommer till UppsalaNu har vi utsett vinnaren av biljetten till yogaklassen som Yoga Girl kommer ha då hon kommer till sin hemstad Uppsala den 15 augusti. Grattis Victoria Hellcat! Det var inte enkelt och vi önskar att vi kunde ge alla som varit med och tävlat varsin biljett men vi hoppas att Victoria kommer kunna dela med sig av sin upplevelse till alla som inte fick en plats.

Victorias motivering:
Skulle jag vinna en biljett till Rachels klass skulle jag göra ett litet reportage om det; skriva ett blogginlägg om klassen, upplevelsen, upplägget, atmosfären… Nörda loss och djupdyka i hennes yoga! Ett kul sätt för mig att uppleva henne live (för ja, hon är en STOR inspiration), och samtidigt dela med mig av upplevelsen till alla som inte hade möjlighet att medverka den här gången. Win-win!

Grattis igen och vi hoppas alla ni som ska gå kommer få en härlig stund på mattan tillsammans med Rachel (Yoga Girl)!

Kommentarer inaktiverade för Vinnaren av biljett till Yoga Girl

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.