Vinn en mala från GuruBead & Saprema!

Vinn mala från GuruBead & Saprema– ”Jag tror att ett smycke kan användas som en personlig symbol och påminna dig om vad som är viktigt i livet och att det därför kan få den kraft du själv väljer att ge det med dina tankar, drömmar, böner och mantran”, säger Veronica Lindblom som driver företaget GuruBead. Tillsammans med Gurubead och Saprema tävlar vi nu ut 2 fina malas.

Läs mer om Veronica & vad det är som inspirerar henne här!

Någon av dessa fina malas kan du som är med i tävlingen vinna
Vinnaren får välja bland 14 olika malas, 7 av sandelträ och kopparyantra med hinduistiska gudar/gudinnor kopplat till 7 chakran, och 7 med acaifrön och Sapremas silverhänge. En av varje lottas ut. Se nedan! Fler bilder hittar du i Sapremas webshop.

Ganesh Japa Mala - Sandelträ och yantraamulett med Ganesh
Ganesh Japa Mala av sandelträ och med yantraamulett med Ganesh.

Malas av acaifrönMalas med acaifrön och silverhänge.

Veronica om malas: Om man gör en lång historia kort är ett mala ett radband som hjälper dig att behålla fokuset under meditation och hålla räkningen på dina mantran eller egenkomponerade böner. Ett mala består av 108 pärlor och dessutom en extra, ofta större, pärla som kallas gurubead som markerar början och slutet på malat. Den sägs representera din egen inre ”guru” och ditt upplysta ”buddha-mind”. Du har redan svaren på alla verkligt viktiga frågor och jag tror att den enda guru du verkligen ska lyssna till redan finns inom dig. Jag hoppas att de smycken jag gör kan hjälpa dig att påminna dig om just det, och därför har jag valt GuruBead som mitt namn.

Så här gör du för att vinna
1. Gilla detta inlägget på Facebook.
2. Skriv en kommentar och motivera varför just du ska vinna något av halsbanden. (alt vad du behöver påminna dig själv om, vad som är viktigt i ditt liv just nu)
3. Vinnaren presenteras på Facebook och i bloggen den 15 oktober.

Vill du ha mer inspiration?
GuruBead finns på Instagram och på Facebook. Du kan kontakta Veronica och GuruBead på gurubead@gmail.com.

Fotograf: Sofia Qvarnström
Modeller : Lisa och Naza, Inspiroyoga

Previous articleYogastudion Urban OM i samarbete med Filippa K
Next articleVeckans yogalärare: Erik Myrberg