28-29 augusti håller Mirabai Ceiba en konsert i Stockholm. Två artister som låter dig beröras, vara ett med ljudvågen – den heliga – som växer och är allt. Gitarr, munspel och harpa i en skicklig och berörande dans.

Denna vackra sydamerikanska kvinna som ser ut som ängeln själv besitter också många mänskliga kvalitéer. Det finns en styrka av stål i hennes ögon när hon sjunger. En ängel gjord av spets, både delikat och stark. Vid sin sida har hon Markus. Magin de emellan är påtaglig. Kanske är det deras djupa kärlekshistoria som flödar från scenen ut i publiken och får alla att brinna av kärlek. Kanske är det att just deras hängivenhet till det gudomliga är så äkta att du påminns om att hedra dig själv på ett lika autentiskt sätt.
Mirabai Ceiba tar dig med på en intim och personlig resa. De rena, helt underbara Gurmukhi mantras som många känner igen från meditationer i Kundalini yoga fyller salen, ljudet berör hela din kropp på cell nivå, Aadays Tisay Aadays, Guru Guru Waheguru Guru Ram Das Guru, för att nämna två men även spirituell musik på engelska och spanska får vi uppleva denna musikafton.

Vinn 2 biljetter
Motivera varför just du ska vinna. Svar skickas senast den 15 augusti till music@breathe.se

Mer information om konserten
Plats: Kristofferskolan kl.19.00-21.00, Marklandsbacken, Bromma.
Biljetter finns att köpa genom Sophia Göth, music@breathe.se Förköp innan den 15/8 pris, 220 kr/pers. Barn under 12 gratis
Köp vi dörren 280 kr. mer info: www.breathe.se www.mirabaiceiba.com www.spiritvoyage.com

Föregående artikelKrishna Das i Stockholm
Nästa artikel15 000 i trikonasana på Peace & Love festivalen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.