Fråga yogalärarna om yogaFRÅGA:

Hej Leia,

Jag är 38 år ganska stel men i övrigt i bra skick. Jag är intresserad av att lära mig koncentration a la mindfulness och en djupare förståelse för vår tillvaro. Jag vill få bättre självdisciplin samtidigt som jag vill uppleva andliga dimensioner. Har du någon idé vilken yoga man ska satsa på i Växjö?

Mvh // Johan

SVAR:

Hej Johan!

Jag skulle nog rekommendera dig att prova kundaliniyoga. Jag skulle säga att det är den mest ”andliga” yogaformen om man måste välja någon men det finns också väldigt många yogalärare som tar in den andliga dimensionen i sin undervisning, oavsett om det står yoga/vinyasa/hatha på schemat. Jag skulle börja med att kolla efter kundaliniyoga och se om du tycker det är för flummigt eller om det passar dig.  Finns säkert lite prova på tillfällen nu också så du kan ta tillfället i akt och prova på flera ställen och yogalärare. Det kan ta ett tag innan man hittar rätt men det är så värt att leta lite. Lägger ut detta på vår Facebooksida också och ber om lite tips där eftersom jag inte känner till Växjö så bra.

Lycka till! Leia

Rekommenderade inlägg som handlar om Kundaliniyoga:
Kundaliniyoga förändrade mitt liv och hjälpte mig ur depressionen
Kundaliniyoga – en motorväg in i dig själv

Föregående artikelBarnyogadagen – för ökad folhälsa
Nästa artikelVeckans yogalärare: Tova Olsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.