Yogamatta som rullar ihop sig själv?
Yogakläder & yogaprylar

Världens första ”självihoprullande” yogamatta

Yogamatta som rullar ihop sig själv? Tycker du det är jobbigt att rulla ihop din yogamatta och skulle vilja att den rullade ihop sig själv? I så fall kan du sluta leta nu. Jag vet att det kanske låter som ett skämt men det är det inte. YoYo Mat är världens första yogamatta som kan rulla ihop sig själv. Idén kommer från två killar som blev frustrerade efter yogan när de inte fick ihop sina yogamattor på ett enkelt sätt!

Deras projekt finns uppe för crowdfunding på kickstarter.com och har snart nått sitt mål på 50.000 dollar. Du kan stötta projektet genom att skänka 5 – 10.000 dollar. För 79 dollar får du en yogamatta och de skeppar de även till Sverige. Klicka på länken till kickstarter ovan om du vill veta mer.

Se killarna prata om projektet på YouTube:

Kommentarer inaktiverade för Världens första ”självihoprullande” yogamatta

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.