Världens Barn söker yogalärare för nationell yogamanifestation

0
4
Välgörenhetsyoga för Världens Barn.

Välgörenhetsyoga för Världens Barn.Den 14 september arrangerar Världens Barn en nationell yogamanifestation för att hjälpa utsatta barn. Nu söker de yogalärare och yogastudios som vill vara med och arrangera en yogaklass för välgörenhet. 

I samarbete med Radiohjälpens insamling Världens Barn som pågår under september och oktober hoppas arrangörerna att få med sig yogalärare och yogastudios över hela Sverige.

Hur går det till?
Du/ni arrangerar ett yogapass lördagen den 14 september – där pengarna oavkortat går till Radiohjälpens insamling för Världens Barn. Ni står själva för lokalen men Världens Barn hjälper till med marknadsföringsmaterial.

Är du intresserad och vill veta mer?
Tanken är att insamlingen kommer ske i hela Sverige, och främst den 14 september. Anmäl dig till världens barn innan den 1 september. Kontakta Micha Waernborg, Världens Barn på e-mail: micha.waernborg@varldensbarn.se.

Läs mer om Världens Barn och vilka projekt som får stöd genom kampanjen på varldensbarn.se. Världens Barn-insamlingen pågår under september och oktober, engagerar kring 45 000 frivilliga i hela landet och avslutas med en stor Världens Barn-gala i SVT fredagen den 11 oktober 2013.