Frågor & Svar

Varför får jag ont i ländryggen efter yoga?

Hej!

Jag tränar yoga 2 ggr/vecka (på ett center) men ibland får jag så ont i ländryggen efteråt (börjar efter ca 1 timme). Det är inte de ytliga musklerna eller ryggraden utan djupare in. Har varit uppmärksam på passen för att inte göra något som gör ont men kan inte identifiera någon övning som kan vara orsaken. Har provat 3 olika instruktörer och även
pilates och fått samma reaktion.
Vad kan det vara?

// undrande läsare

Hej!
Det kan vara chakra relaterat. Var bor du? Om du går till en duktig Kundaliniyogalärare kan han/hon visa dig sköna 1:a och 2.a chakraövningar. Ge mig en stad ska jag ge dig tips på bra KY-lärare

mvh
Skribent: Göran Boll, Lärare i kundaliniyoga som svarar på dina frågor.
Till Görans hemsida>>

Kommentarer inaktiverade för Varför får jag ont i ländryggen efter yoga?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.