Spikmatta för huvudet
Yogakläder & yogaprylar

Vad sägs om en spikmatta runt huvudet?

Spikmatta på huvudetHar du ofta huvudvärk eller känner dig stressad? Då kanske en spikmatta för huvudet är något för dig. Nu har entreprenörerna bakom Shaktimattan utvecklat ett pannband som man sätter runt huvudet. De säger att det aktiverar akupressurpunkterna runt huvudet och att det kan vara bra både mot huvudvärk och stress samt ge djup avslappning av sinnet. Galet kanske men jag gillar att de gör verklighet av alla sina idéer.

Måste medge att det gjorde ganska ont i pannan och på öronsnibbarna, men man kanske vänjer sig precis som med de vanliga spikmattorna. Någon som lockar?

Priset för denna är 200 kr och finns att köpa på shaktimattan.se

Kommentarer inaktiverade för Vad sägs om en spikmatta runt huvudet?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.