Nyheter

Toalettyoga – så får du igång magen

toalettyoga hjälper dig att få igång magenDeras slogan låter bättre på engelska ”when shit not happens”. Toalettyoga är enkla positioner du kan göra på toaletten för att få igång magen.

Den nya amerikanska idén kallas för toalettyoga och består av 15 övningar som man gör sittandes på toaletten. De som ligger bakom idén menar att det är enkla, effektiva övningar som hjälper dig att slappna av, släppa och ge dig ett leende. De som kommit med idén är varken läkare eller yogalärare. Idén började som ett enkelt koncept (reds översättning)… du behöver bajsa, bajs kommer inte ut. Du stretchar, vrider, sträcker och twistar. Bajs kommer ut. De 15 positionerna finns i en bok som kostar 12 dollar.

Kolla in en av toalettövningarna på deras hemsida

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.