Kundaliniyoga

Tips på yoga innan jobbet?

Hej!
Jag har praktiserat kundalinyoga i fyra terminer och vill gärna ha förslag på övningar att göra under ca 30 min på morgonen som förberedelse att klara ett stressigt jobb utan att bli för uppvarvad/belastad.

Tack /L

Hej

Mitt bästa förslag är Startpaket 1:

-11 minuter djupandning på rygg
– 3 minuter ryggflex
-11 minuter Sat Kriya
– 7 till 11 minuter meditation som avslutning, en andnings- eller mantrameditation tex. Tag nån du verkligen gillar och mår bra av.

Ge det 3-6 veckor och utvärdera. Det är en fantastisk sekvens för perfekt balans under dagen. Den finns på CD i IMYs yogashop.

mvh
Göran Boll, lärare i kundaliniyoga och medicinsk yoga
Till Görans hemsida>>

Kommentarer inaktiverade för Tips på yoga innan jobbet?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.