Nyheter

Tips på ny yoga skiva

Två dedikerade yogisar, Frank Fitzpatrick och Johannes Fisslinger har en gemensam vision: att göra fler människor medvetna om de enorma fördelarna med yoga, så de kan njuta av ett mer balanserat och hälsosamt liv. Nu har de skapat sin första skiva som är full av kända popstjärnor och internationella artister.

Några av de medverkande artisterna inkluderar Sarah McLachlan, Ziggy Marley, Peter Gabriel, Michael Franti, Sheryl Crow, Krishna Das, Anjelique Kidjo, Seal och Guru Singh, Donna De Lory & Sting.
Skivan är en del av Earthtones, ett projekt som vill skapa en bättre värld.

Med över 1.000 deltagande studios och yogabaserade hälsoinriktade skolprogram i Nordamerika hoppas man kunna inspirera tusentals med musik och tillhandahålla gratis yoga och fitness-klasser för allmänheten.

Lyssna på skivan här.

Kommentarer inaktiverade för Tips på ny yoga skiva

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.