The Yoga Shack på Nusa Lembongan, 30 minuter från Bali

Utsikten från min yogamatta på Nusa LembonganRullar ut yogamattan och njuter av utsikten. Befinner mig på ön Nusa Lembongan utanför Bali. Det tar bara en halvtimma att komma hit med de snabbaste båtarna som går från Sanur. På ön finns även ett yogacenter som heter The Yoga Shack, dock har jag inte varit där än och kan inte säga så mycket om det. Själv nöjer jag mig med att yoga själv några dagar efter Bali Spirit Festival och alla yogaklasser i Ubud på The Yogabarn och Radiantly alive. Vill du veta mer om yogaklasser och yogaretreat på Nusa Lembongan så klicka på länken här under.

Yogacentret The Yoga Shack på Nusa Lembongan

Previous articleBarack Obama och domare är positiva till yoga i skolan
Next articleStel som ett kylskåp? Grattis! Din bästa förutsättning för yoga