Som jag har väntat på att Kino Macgregors bok ska lanseras i Sverige! Har bevakat den på adlibris i flera månader och idag fick jag äntligen ett mail om att den var tillgänglig. Även om jag inte har läst den så vet jag att jag kommer att studera den från hjärtat precis så som jag studerar Yoga Sutras. Jag vet inte riktigt vad det är med Kino som får mig att känna mig så tillfreds, men jag antar att det är hennes otroliga sätt att lära ut den ursprungliga Ashtangayogan så som den var från början när Pattabhi Jois började att praktisera den med sin lärare Krishnamacharya.

Om boken: ”Ashtanga Yoga is a popular and athletic type of yoga developed by Sri K. Pattabhi Jois, one of the great modern gurus. In this book, Kino MacGregor, one of Jois’s disciples, explains Ashtanga’s history and tradition; the essential connection of breath, posture, and gaze that is the core of the practice; how Ashtanga philosophy manifests in dietary and lifestyle choices; and how Ashtanga is fundamentally a path of spiritual transformation and development. MacGregor draws from her own personal experiences to illuminate this fascinating practice. She also describes and demonstrates the entire Ashtanga Yoga Primary Series in 125 halftones, which includes standing, seated, backbending, opening, and closing postures.
This book is appropriate for those who are new to Ashtanga Yoga and want a solid, engaging introduction to the practice, and for more experienced practitioners who will be inspired by MacGregor and interested in her expertise and her holistic view of the practice.”

Bild lånad från Google Bild lånad från Google

Föregående artikelYoga Dudes Thursday; Inspiration för er grabbar och ögongodis för oss damer
Nästa artikelNaturligt hög på yoga – så behåller du känslan efter yogafestivalen, yogaresan, yogaretreaten…