Tantra Yoga – väck dina latenta begåvningar

I Tantra är idealen en supramänniska som har transcenderat sina begränsningar, och har perfekt kontroll över sin kropp och begär. Tantra Yoga hjälper människan att göra en konst av kärleken och sexualiteten, en väg för andlig utveckling.

Tantra betyder ”vävning”, ”nät i universum”. Den är också kallad för ”vardagslivets yoga”, eftersom man använder sig av alla sina vardagliga aktiviteter för att utveckla sig andligt. Den är en extrem expansion av medvetandet, som inkluderar ett komplext omfång av metoder och tekniker som bl.a. innehåller sexuell energi. Den innebär att tantrayoginen snabbare uppnår en spirituell utveckling med hjälp av en omvandling och sublimering av den sexuella kreativa kraften i emotionella, mentala och andliga energiers, både i kvinnor och män.

Tantra är både för par och singlar
Tantra är speciellt uttänkt för par, men den fungerar lika väl för singlar. Den kombinerar nödvändigheten av en djup andlig tradition med ett lyckligt liv, fullt
av erotisk glädje och tillfredsställelse. Genom en vis användning av den kreativa erotiska potentialen kan man väcka sina häpnadsväckande latenta begåvningar och på så sätt ta gigantiska steg mot integreringen i den kosmiska omgivningen.

Multiplicera dina orgasmer
Den sanna sexuella revolutionen är konsten av sexuell kontinens. Multiplicera dina orgasmer utan att tappa din erotiska kraft. Du kan lära dig att älska varje dag,
hur många timmar du vill. Kvinnorna lär sig att känna fullständig lycka, skönhet, självständighet, sensuell utstrålning, självförtroende, harmoni, kärlek, alla dessa och andra beundransvärda egenskaper som finns i sitt inre universum. Män lär sig att bli omedelbart, här och nu, den man de är menade att vara och bli
alla kvinnors drömman. De lär sig att väcka en oändlig virilitet, viljekraft, självkontroll, intelligens, hjältemod och kompromisslöshet.

En erotisk förening till gudar/gudinnor
Den erotiska föreningen mellan mannen och kvinnan representerar en möjlighet att sätta sig på samma frekvenslängd med föreningen mellan Kosmiska Medvetenheten och Kosmiska Energin. Detta är möjligt genom en transfigurering process, som förändrar paret till sanna supramänniskor eller gudar/gudinnor.

I harmoni med det världsliga livet
Den transfigurerande fusion mellan de två älskare representerar föreningen mellan de två komplemäntera krafter som skapat Universum: Yang, maskulin, (+) och Yin, feminin, (-).
I Tantra, idealen är en supramänniska som har transcenderat sina begränsningar, och har perfekt kontroll över sin kropp och begär. För att uppnå detta, tantriken för inte ge upp sitt världsliga liv, men måste harmonisera detta med den andliga befrielsen.

Text: NATHA Yogacenter.
Till Natha Yogacenter>>

Previous articleHett och svettigt med Bikramyoga
Next articleSvaroopa®yoga – med fokus på ryggraden