Svettig och inspirerande yoga på Koh Samui

På Koh samui, Thailand deltar jag i en av de bästa yogaklasser jag deltagit i någonsin. Det är en svettig, inspirerande och rolig klass.

Befinner mig på Absolute yoga i Bo Phut, på ön Koh samui, Thailand.
Jag deltar i en yogaklass som de kallar för flow, vilket innebär att den är inspirerad av ashtanga vinyasa yoga. Klassen är lika mycket för nybörjare som för vana yogautövare och mer avancerade. Det är fullt i salen och nationaliteterna är blandade. Läraren hälsar på flera av deltagarna, man får en känsla av att många har varit här länge.

Yoga handlar inte om gymnastik
Det börjar lugnt med solhälsningar men bara efter några minuter börjar svetten rinna.
Yogaklassen är en och en halvtimme. Det är svettigt och den hårdaste yogaklassen jag varit på någonsin. Vi gör en del annorlunda övningar som jag aldrig testat på tidigare vilket gör klassen ännu bättre.

Fullständig balans i både kropp och själ
Jag känner mig centrerad och fullständigt i balans när jag lämnar klassen för att avnjuta en lunch i deras wifi ekologiska café.
Jag har träningsverk i flera dagar efteråt och även om yoga inte handlar om gymnastik är det en av de bästa klasserna jag någonsin varit på.
Dessutom är deras så kallade Love Lounge supermysig och de erbjuder många nyttiga drinkar och gratis wifi.

Rekommenderar varmt detta ställe! De har även yogalärarutbildningar.

OBS, det var några år sedan som jag skrev ovanstående, nu har dem flyttat och gjort om hela stället till ett lyxställe. Därav bilden. Älskade dock det gamla mysiga stället.
Länk till absoluteyoga i Thailand
www.absoluteyogasamui.com

Previous articleTantrayoga i Thailand
Next articleVarför får jag ont i ländryggen efter yoga?