Som första hotell i Sverige erbjuder nu Quality Hotel Frösö Park gratis yoga och träning online till alla sina gäster.
När vi reser eller har semester kan det vara svårare att få till den där stunden på yogamattan. Som första hotell i Sverige erbjuder nu Quality Hotel Frösö Park i Östersund gratis yoga och träning online med Yogobe. Som gäst på hotellet får du nu tillgång till Yogobes videosekvenser inom yoga, träning, mindfulness och meditation. De har dessutom yogamattor på hotellet så det är bara att rulla ut mattan och trycka på play.

– Vi vill att våra gäster mår bra och känner att vi gör allt för att de skall få den bästa möjliga hotell- och spa-upplevelsen. Genom att ge Yogobe och yoga till våra gäster så tar vi denna intention med in på gästens rum tillsammans med ledande svenska profiler och experter inom träning och hälsa, säger Björn Hemmingson, VD Quality Hotel Frösö Park.

Yogamattor finns på hotellet så det bara att välja plats, rulla ut mattan och logga in via sin mobil, dator eller surfplatta. Man kan välja att utöva sin yoga och träning på rummet, i spaet eller ute i den jämtska naturen.

Vill du alltid kunna yoga på resan, vilket hotell du än är på?
Genom ett samarbete med Yogobe kan vi ge alla våra läsare möjlighet att Prova på Yogobe gratis i 2 veckor. En månadsprenumeration kostar 189 kr/månaden.

Föregående artikelVeckans yogalärare: Veronica Jäderlund
Nästa artikelYoga & skidåkning = perfekt kombination

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.