Böcker, musik & film

Sveriges egen Paul Coelho – Eva Sanner i boken Fritt fall

Boken Fritt fall- om en nödlandning och början på en ny resa, av författaren Eva Sanner är en roman men med fokus på personlig utveckling. Huvudpersonen är en rik finansman som på samma gång blir utbränd, sjukskriven och dumpad. Det tar med honom på en resa som tar honom till platser som han aldrig tidigare trodde skulle ge honom livet tillbaka. Han åker till Malta och stannar mycket längre än vad han hade planerat, träffar en kvinna som lär honom mycket om livet och kommer i kontakt med sin lust, glädje och längtan som han inte har haft kontakt med på länge.

Eva Sanner menar själv att boken handlar om en människas utvecklingsprocess, från känslan av att vara drabbad av ödet till upplevelsen att verkligen leva sitt liv och vara på rätt plats i tillvaron.

****

Kommentarer inaktiverade för Sveriges egen Paul Coelho – Eva Sanner i boken Fritt fall

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.