Nyheter

Strafflindring för intagna som gör yoga i Indien

NEW DELHI. I ett fängelse i Indien erbjuds interner kortare fängelsestraff om de går en tremånaders kurs i yoga, skriver xinhuanet.com.

Enligt fängelsets myndigheter, har mer än 400 interner redan registrerat sig för yoga kursen som infördes av Gwalior Jail i den indiska delstaten Madhya Pradesh. De som fullbordar kursen kommer att få sina fängelsestraff minskade med 36 dagar och cirka 68 av dem har fastställts för förtida frigivning.

Läs mer här på xinhuanet.com>>

Kommentarer inaktiverade för Strafflindring för intagna som gör yoga i Indien

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.