Stockholm Yoga & Dance Festival 2-4 november på Balettakademien

0
3

Yoga, dans, rörelse och musik läker kropp och själ, säger både modern forskning och uråldriga medicinska traditioner. Den 2-4 november möts dansen, musiken och yogan i en sprakande livsbejakande festival mitt i Stockholm. Syftet med att skapa festivalen är att sprida hälsa, glädje och gemenskap genom dans, musik och yoga.

Under tre dagar bjuds det på ett livfullt fyrverkeri av yoga och dans, föreläsningar, performances, clubbing, konserter, rawfood-kärlek och bazaarliv.Livet när det är som rikast, i alla fall enligt arrangörerna. Förutom ett 50-tal olika workshops av inspirerande och kunniga lärare kan du njuta av Wellness Bazaar, Open stage, Speakers corner, chillout rum och Rawfood café.

Stockholm Yoga & Dance Festival ger dans-och yogaklasser för alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet så finns klasser som ger inspiration och massor massor av glädje.

Programmet erbjuder en mängd varierande workshops och pass i olika former av yoga, dans och rörelse. De traditionella och etablerade teknikerna finnas representerade och även de yngre nyskapande formerna. Vill du bara sitta ner och lyssna erbjuds föreläsningar inom områdena hälsa, kost, meditation och välbefinnande samt forskning kring yoga och dans.

För mer information om yoga och dansfestivalen i Stockholm: yodafestival.se