Yogablogg Yoga i Sverige

Sök stipendium för yogalärarutbildning

Är du en av de som längtar efter att utbilda dig till yogalärare men inte riktigt har råd? På Yoga Mangalam tycker de att yoga ska vara tillgängligt för alla och att pengar inte ska vara det som står emellan din längtan efter djupare kontakt med dig. Därför har de skapat ett yogastipendium som man kan söka, varje år delar de ut 1-3 stipendier om 5 000-10 000 kr vardera.

Vem kan söka stipendiet?
Du som har ett brinnande intresse och längtan efter yoga men med en livssituation som gör det svårt ekonomiskt att betala hela kursavgiften. Det kan vara att man har sjuka barn hemma som kräver tid och ekonomi, att man själv varit sjukskriven ett tag men är på väg tillbaka, eller att man är arbetslös, att man är student, ung men ändå förstått hur viktigt det är att förstå sig själv, att man är ensamstående eller kanske varit med om en ovanlig olycka.

Hur gör jag?
Sök stipendiet innan den 31 maj genom att skriva ett personligt brev till info@yogamangalam.se om varför just du ska få stipendiet. Känner du någon som borde söka? En vän, en elev eller en släkting? Dela gärna detta inlägget på facebook!

Läs mer om utbildning till yogalärare hos Yoga Mangalam här

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version