Adam Levine - världens sexigaste man gör yoga
Intervjuer & yogainspiration,  Nyheter

Världens sexigaste man gör yoga

Adam Levine - världens sexigaste man gör yoga

– ”Yoga har gjort mig mer framgångsrik, jag älskar det och vet inte vad jag hade gjort utan den”, så säger Adam Levine, sångare i Maroon 5 i en intervju i Men’s Health från 2013. Då utsågs han också till världens sexigaste man av tidningen People.

5 år. Så länge har Adam haft en dedikerad praktik. Han säger att det är yoga som har ”reshaped” hans kropp och gjort honom mer framgångsrik. Han säger också att han han känner sig off-balance”, vänder han sig till yogan. Den har hjälpt honom att vara mer fokuserad och kunna ta bättre beslut.

Läs en längre artikel om Adam Levine och hans yoga på Men’s health

Foto: Men’s Health/Ture Lillegraven

Kommentarer inaktiverade för Världens sexigaste man gör yoga

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.