Säg ja till dig själv, säg ja till livet, våga vara ledare i ditt liv

”Jag tar ett myrsteg. Jag väntar inte på de rätta förutsättningarna. Jag skapar dem genom att börja här och nu.”

Det hade varit enklare att stänga av klockan och sova en timme till, när den ringde tidigt imorse. Men då hade jag varit en dag längre BORT från att förverkliga mina mål och drömmar. Imorse VALDE jag att lyssna till hjärtat och göra, det för stunden jobbigare alternativet, dvs att gå upp, ta på mig träningskläderna, ta mig till gymmet för att öva på det JAG vill bli bättre på. Det är ingen som tvingar mig. Mådde jag bra efteråt? Det kan ni tro! Grymt bra!!! Om jag hade stannat kvar i sängen hade det inte känts lika underbart, rent av ganska kasst…

Enkelt men inte lätt

Varje gång jag gör ett klokt val som stöttar mina drömmar, tackar jag mig själv. Jag har bestämt mig för att säga ja till att leva min dröm, och låta mina handlingar tala för det… Är det enkelt, ja! Lätt, absolut inte. Men är det värt ansträngningen? ABSOLUT.. 🙂 Har Du något du skjuter på framtiden, eller styrs du av dina rädslor?
Jag har många fantastiska människor runt omkring mig som inspirerar mig till att våga leva det liv jag vill, att utmana mina rädslor istället för att leva ett liv som ”bara blir”!

Att ta sig förbi hinder och rädslor ger oss frihet

Rädslor begränsar oss ofta från att vara den person vi vill vara, eller hindrar oss från att prova saker som vi verkligen vill men inte vågar. Yogan bjuder in oss till att möta oss själva på mattan, att bli medveten om vad som är sant för oss, så att det är våra passioner och drömmar som leder våra liv istället för att vara styrda av våra rädslor. Det är NU livet händer, inte sen… Säg ja till dig själv, säg ja till livet, våga vara ledare i DITT liv…

Prem

Previous articleKroppen vill yoga av vanan att yoga
Next articleMeningen med livet enligt Yogi Bhajan