Nyheter

Så får du framgång och lycka i livet

Coachen Brian Whetten menar att det finns ett enkelt sätta att hitta nycklarna till framgång i livet. Här kan du göra hans övning som tar dig lite närmare det du längtar efter.

Att komma i kontakt med vad du verkligen vill, och sedan konsekvent anpassa hur du väljer att investera din tid och energi så att det matchar dina prioriteringar, är en av de mest grundläggande – och ofta förbiseende – nycklar till framgång och lycka i livet, säger Brian Whetten.
Här delar Brian Whetten med sig av en övning som du kan göra för att hitta just dina nycklar.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.